Home > Tips > Når laptopens batteri begynner å bli dårlig

Når laptopens batteri begynner å bli dårlig

May 30th, 2022

Hverdagen er full av stressmomenter, og de fleste er nok enige i at vi ikke trenger flere. Trege bærbare PC-er med dårlig batterilevetid er én av disse. For eksempel mens du studerer eller holder foredrag, trenger du at PC-en fungerer optimalt. Men hvordan vet man når det er batteriet det er noe i veien med?

Varm PC

Om laptopen begynner å bli unaturlig varm, enten ved bruk eller mens den lader, bør du koble den fra og kjøle den ned. Ta gjerne ut batteriet om dette er mulig, slik at det kan avkjøle seg raskere. Spesielt dersom laptopen din begynner å bli noen år gammel, kan det også lønne seg å ha et avkjølingsbrett under den ved bruk.

Batteriet går fort tomt

Alt har en begrenset levetid, inkludert batterier. Et sikkert tegn på at batteriet på laptopen din er på vei til å brukes opp er om PC-en alltid må være koblet til, eller at batteriet blir tomt mye raskere enn før.

I mange tilfeller er det mulig å sjekke batterikapasiteten på din laptop, deriblant Mac. De fleste laptoper kan fullades et visst antall ganger før batteriet begynner å bli dårlig. Dersom du trenger nytt batteri til din laptop, finnes det et stort utvalg på nett.

Categories: Tips Tags: