Home > Tips > Å kjøpe seg datamaskin til studiene

Å kjøpe seg datamaskin til studiene

December 28th, 2020

Å velge en datamaskin som egner seg til å studere kan være utfordrende. Det finnes utallige modeller med ulike egenskaper. En god utgangspunkt for en bærbar Mac er at den er lett å ta med. Velg en modell som ikke veier mye og som har et godt grafikkort, slik at du kan lese rett fra skjermen uten å bli sliten.

Tenk på tilbehør

Å studere innebærer mange timer der du sitter ned og jobber med Mac-en. Ergonomi er derfor svært viktig. Velg en håndleddstøtte for å ha under armen og en fotstøtte for å unngå muskelplager. Det finnes også ergonomiske mus, musematter, og justerbare LED-lamper som sørger for at du har godt lys inn i rommet til enhver tid. Velg tilbehør som er justerbare for et godt arbeidsmiljø. Du har et godt utvalg på nettet du kan se på.

God lagringsplass

Når du bruker din Mac i forbindelse med jobb eller studie er det viktig å ha god lagringsplass. Her kan du velge mellom eksterne harddisker, minnekort eller USB-minne. De to sistnevnte er veldig snedige for å bære med i ryggsekken uten at det veier for mye eller tar mye plass. Les mer om det her. Sørg for at du har med et godt skjerm og gode hodetelefoner.

Categories: Tips Tags: